Mgr. Morisstraat 5, 3990 PEER

Gastenboek

Dit zeggen onze gasten

Gastenboek

Betty & RisteWe really enjoyed our stay, looking forward to visiting again!
Cheers from Australia

Juliana & DannyRaf & Hanne are wonderful hosts, they went the extra mile to tend to the needs of our one year old. We loved the place and peaceful environment.
Warm regards from Denmark

Dominique en Maarten, Tijl en KaatLimburg is 100% meegevallen! Zalig vakantieverblijf! We gaan het zeker aanraden aan vrienden en kennissen. Sturen jullie nog een foto als de kuikentjes geboren zijn?

Gerda & TonWe hebben 12 dagen enorm genoten van het verblijf in en bovenal de omgeving van de Lindedroom. Wat kun je hier als fietser je hart ophalen! Dank voor jullie hartelijkheid, gesprekken, het unieke biertje en de kakelverse eitjes.

Luc & RachelMijn man en ik verbleven slechts één nacht bij jullie. We hebben ons hier echt thuis gevoeld in deze prachtige vakantiewoning. Hier is echt "alles aanwezig", dit hebben we nooit eerder meegemaakt.

Hans, CLaudia, Maikel, Ruud en NiekWat een leuke vakantiewoning, alles erop en eraan!! Zelfs met 5 personen ruim genoeg! Tot volgend jaar!

Kato, Heidi & ElsWe kwamen toe op een Halloween-weekend in een mistig, donker landschap, wat 's morgens veranderd was in een adembenemend mooi uitzicht. We hebben echt genoten van ons meidenweekend en hebben als roosjes geslapen.

Elke, David, Marit, Zimme & AsaHanne & Raf, vanaf de eerste mails voelde ik de gastvrijheid al! We hebben een zalige week achter de rug. Bedankt hiervoor!

Johan & MagdaWat een rust hier; en alles nog puur natuur! Leuk met de aanwezige dieren in de wei ook. Bedankt voor de eitjes die we zelf mochten nemen. Zo vers hebben we ze nog nooit gegeten! In de woning hebben jullie echt aan alles gedacht! Succes verder en wie weet misschien tot nog eens!

Sofia, Kristof, Margaux, Maxim en MaitéBatterijen opgeladen, genoten van de omgeving, van de zonnestralen, van de quality-time, ...

Marguerite & RudiHet was fijn vertoeven in het gezellige huisje met zeer vriendelijke jonge mensen die het met hart en ziel aanbieden. De streek is prachtig om te wandelen en fietsen. We komen zeker terug!

Marnix & PascaleHet was weerom genieten van ons verblijf hier. We hebben opnieuw gebruik gemaakt van jullie wandelbox om prachtige wandelingen te maken. De rust, gastvrijheid, overvloedige zoon, lekkere eitjes, de schapen, 2 nieuwe hondjes, ... te veel om op te noemen!

Tm, Kim & baby LouBedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben enorm genoten van ons verblijf en de omgeving. Het stelde ons als jonge ouders gerust te weten dat jullie in de buurt waren!

Wim, Nancy, Wout, Stan & hond JouleBedankt voor het warme onthaal. We hebben genoten van de rust en jullie huisje. Onze kindjes hebben hier een leuke tijd gehad (en heel lang en goed geslapen :D ).

Tine, Caroline & LauraVriendelijk bedankt voor de vriendelijke ontvangst en het mooie, goed ingerichte vakantiehuis. We hebben er echt van genoten! Jullie aanbod is een echte aanrader!

Tina, Frederik, Lente & RenskeHeel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van jullie gezellig en functioneel vakantiehuis. Hopelijk kunnen wij nog eens terug komen in de zomer!

Peter, Katrien, Witse, Fenna & MillyHeel erg bedankt voor de gastvrijheid, de rust, de babbel, .... Succes nog en waarschijnlijk tot ziens!