Mgr. Morisstraat 5, 3990 PEER

Kom binnen

Raf & Hanne heten u welkom

Wie zijn wij?

We zijn een koppel tussen 35 en 45 jaar en zijn beiden actief in de medische sector. Dit maakt dat we na onze dagtaak enorm genieten van rust en stilte rondom ons. In januari 2010 gingen we dan ook op zoek naar dat speciale plekje. Waar in Limburg dit ons naartoe zou brengen, was van weinig belang.

2,5 jaar later eindigde onze zoektocht in het landelijke Linde, een kleine deelgemeente van de stad Peer. Deze hoeve voldeed aan alle eisen : rust, vrijheid, ontspanning en een groene omgeving.

Elke dag van elk seizoen genieten we hier van alles wat de natuur ons biedt ! Onze drie honden, vier katten, zes ganzen, drie "oer"schapen en een half dozijn kippen met hun kuikens vullen dit geheel aan.

Net als de vorige eigenaars proberen we om de eigenheid van de woning zo goed mogelijk te behouden en dit in harmonie met de omgeving en de natuur. Zo vernieuwden we het rietveld, dat zorgt voor het zuiveren van ons afvalwater en wordt het regenwater verzameld, zodat onze ganzen een poel hebben om in te zwemmen.

Stil zitten is aan ons niet besteed. Continu proberen we verbeteringen aan te brengen en hebben we nieuwe projecten die we willen uitwerken, dit alles ter verbetering van jullie en ons comfort en niet te vergeten van onze huisdieren. Zo proberen we ervoor te zorgen dat eenieder optimaal kan genieten van deze rustige, groene omgeving.

                                                                                       Ontdek onze woning